søndag 14. november 2010

Røros kirke….

Helgen er tilbrakt på Røros på fotokurs med meget dyktige instruktører  Ingrid Eide og Thorbjørn Liell sammen med en motivert gjeng  som var ivrig etter lære nye ting. Når en føler at interessen og motivasjon butter litt i mot, så anbefales det absolutt å få litt innspill fra andre og lærdom på hva som er viktig å være oppmerksom på i et bilde. Røros har jo en masse motiver å by på..lurte meg til å legge ut dette midt i kurset her   :-)

kjerka2

8 kommentarer:

 1. Ei vakker gammel kirke.Nydelig bilde og flott vinkling.Likte også den litt dramatiske himmelen:)

  SvarSlett
 2. Dette var et flott bilde av en gammel og vakker kirke - nydelig vinkling. Gir meg lyst både på fotokurs og en tur til Røros...:)

  SvarSlett
 3. Nydelig bilde Helge av en flott kirke. Hørtes gøy ut med et kurs, alltid gøy å få hentet inn ny inspirasjon og lærdom.

  SvarSlett
 4. Nydelig foto, Helge! Og godt arbeid i PS. Det var kjempehyggelig å ha deg med på kurset.

  SvarSlett
 5. Kjempeflott bilde av kirken! Det var veldig koselig å treffe deg på kurs i helgen, og nå blir det nok snart speilreflekskamera her i huset også :)

  SvarSlett
 6. Flott vinkel du her har valgt - Well done

  SvarSlett
 7. Jøsses, vært på Røros du da gutten :-)

  Og den spesielle kirka har du virkelig fått frem her, nydleig vakkert, ikke minst pga lyset Helge.

  SvarSlett
 8. Hei, og takk for sist! Fikk bloggadressen din av T.Lielll, og sitter nå og gaper i ren beundring! Du verden så mange flotte bilder!! Gleder meg til jeg (kanskje) blir like flink som deg, og kan presentere en like flott fotoblogg :)))

  SvarSlett