tirsdag 8. februar 2011

Blåst….bort.

Windy..

7 kommentarer:

 1. Huttetu, her va det da "itj utværran". Men et flott bilde har du tatt av et heller dårlig vær. Ha en fin uke med ønske om et bedre vær.

  SvarSlett
 2. Brrrr,...ser "hustrig" ut! Fint å bo langs kysten, men slett ikke verst å bo i innlandet heller. for her "blæs det itte mye"...Flott bilde var det!

  SvarSlett
 3. Alt har sin sjarm ja..:)

  Nei, blir nok ingen Irlandstur på meg. Enn du?

  SvarSlett
 4. Skal si! her har du nå virkelig fanget faanskapen å.

  En oppsumering av været den siste tia, og det underlige er at jeg tror jammen jeg vet hvilket tre det er også. Ja, også viser det at bilder kan være utrolig flotte selv uten at himmelen er blå og sola skinner, ikke dårlig bare det.

  Sønnens stretch laken som hang til tørk på snora blåste bort for meg i går, og jeg på vill leit og jakt inn i naboens hekk, ja ja du synes du ser det, skitt sann, et laken kan lett erstattes, men mottoet er vel at om noe virkelig er av betydning, bør en tjore det litt fast om en vil beholde det.

  Fin dag til deg.

  SvarSlett
 5. Huttetu! Ser ikke ut til å være så kaldt hvertfall, får holde med storm i kastene...

  SvarSlett
 6. Et flott uværsbilde. På slike ruskedager går de fleste hjem, og de færreste drar ut for å fotografere. Her har du fanget en fint motiv en uværsdag ved sjøen. De varme fargene i forran de kalde der bak, skaper en fin dybde. Bevegelse i stråene gjør også bilde levende. Godt jobba!

  Mvh tore wuttudal

  SvarSlett