torsdag 3. oktober 2013

Geiranger med kajakk...

Juuhuu!..Da ble et av sommerens mål nådt siste fredag. En fantastisk flott tur med kajakken fra Hellesylt til Geiranger. Kunne ikke vært heldigere med været. Turen er ikke krevende på noen måte i slikt vær, ca 22km som fint gjøres unna på 3-4 timer. Legger ut noen bilder her som viser litt av stemningen inn fjorden. (ikke fornøyd med billedkvaliteten på dette, men det får stå sin prøve) :-)


3 kommentarer:

 1. Det er virkelig en vakker fjord det der, tok samme tur som deg for noen uker siden, men da på ferga. Kajakk må jo være enda bedre! Flotte bilder!

  SvarSlett
 2. Jammen ble du heldig med turen da!! Håper du synes det var verdt det, ser i allefall slik ut! Helt utrolig nydelige bilder:)))
  Tomler opp!! :)))

  SvarSlett
 3. Har tatt denne turen med ferge noen ganger, men det må være magisk å bruke kajakk. Spesielt når det full klaff med været og i tillegg årstiden med alle fargene. Skulle bare innom for å se på bildene fra denne turen,jeg, men er blitt sittende å scrolle og nyte mange flotte bilder ! Takk for titten , kommer nok innom igjen ! Elin

  SvarSlett