torsdag 5. februar 2015

Årets første..

Årets første kajakk tur ble utført på lørdag.. Som vanlig så våknes det tidlig i helgene og da blir det bare så jeg bestemmer meg for at noe nytt må oppleves. Vaskerom var ferdig oppusset og ingenting annet lå for som skulle gjøres i huset. Da ble Smøla og Veiholmen målet denne dagen. Tok peiling på 10 over 10 fergen fra Sandvika, 10 over 8 ble for tidlig.
Kajakken ble lagt på taket uten at jeg hadde den store forventningen om at den ble satt på vatnet.. Fotoutstyr var med og det var egentlig målet med turen..fått tatt noen bilder av landskapet med det spesielle lyset som alltid er der ute..
Da jeg kom til Veiholmen så jeg at det var en gruppe som allerede var ute der og padlet.. Anders og Kristine Hermstad fra Smøla Kajakk var der som guide for en gruppe denne helga, der de overnattet 2 netter på Hauggjegla fyr.
De kunne fortelle om en magisk kveldstur i måneskinn ut til fyret på fredagskvelden.. Fristelsen ble da for stor og kajakken ble tatt ned fra taket og munduren tatt på. Det ble noen fine timer rundt Veiholmen og mitt lille kompaktkamera fikk duge denne gangen.ikke det beste men. En liten filmsnutt fra Gopro'n ble det også..se den her.

2 kommentarer:

  1. Lekkert! Den som kunne vært gallionsfigur og fått en gratistur frampå der, du... :-)

    SvarSlett