søndag 5. april 2015

Brattværet..

I dag ble det en ny tur med kajakken..turen gikk til Smøla og en rute som går fra Råket, ved Smøla Havstuer. Der var det lett og sette ut og med GPS spor fra Smøla Kajakk så var det bare å følge ruten ut til Brattværet. GPS sporet går helt ut til Skalmen fyr, men jeg valgte å korte inn ruten da jeg vurderte det som litt på kanten da jeg var alene og det var såpass brott der ute. Det er ikke enkelt å komme iland der ute da det er stort sett steilt berg rundt. Så for en gangs skyld var det fornuften som lå fremst denne gang. Men ut til Brattværet så er dette en enkel rute som er en trivelig tur i godt vær..
Men litt lei av kajakk, de ensomme turene og hele greia nå. Så time will show..Startet fra Smøla HavstuerNoen som har noen flotte hytteplasser

Skalmen ligger der uteSkalmen Fyr

Veiholmen i det fjerne

Brattværet
2 kommentarer:

  1. Vakkert! Nydelig fotografert også. Finnes helt sikkert flere som hadde likt slike gyldne øyeblikk. Go and get them! :-)

    SvarSlett
  2. Amazing blog and very interesting stuff you got here! I definitely learned a lot from reading through some of your earlier posts as well and decided to drop a comment on this one!

    SvarSlett