tirsdag 25. august 2009

Eye to a blueberry...

Nam nam....he he..bare tull..har det nå å si :)

IMG_7685 (2)

Mere bær..begynner å gå tom for foto ideer nå ser det ut til. Kanskje på tide med en blogg pause. Vi får se om ånden kommer tilbake :)

img219

10 kommentarer:

 1. Nei guri - (for å høres ut nettopp som jeg ser ut, lettere måpende..) sånn har jeg aldri sett på blåbær! Det ser jo ut som et øye! Stilig!

  SvarSlett
 2. Bildet av blåbæret var stilig med flotte farger, dog kunne det vært litt skarpere. Det andre bilde er skarpt og fint med knall rød farge.

  SvarSlett
 3. Det siste bildet ga meg bare lyst til å komme meg ut å plukke tyttebær

  SvarSlett
 4. Nå fikk jeg et anderledes syn på blåbær, stilig.. Bær er fine motiv synes jeg, masse annet fint der ute også.. Du får nok ånden over deg*smiler*

  Ha en flotters dag!

  SvarSlett
 5. Det er flere som fikk lyst på blåbær nå ja.
  Flotte bilder

  SvarSlett
 6. To flotte bilder! Ånden kommer og går hos meg å, men ny årstid snart og da dukker nye motiver opp i fleng:-)

  SvarSlett
 7. To flotte bilder...blåbær og tyttebær kan være flotte motiver...jeg ruller rundt i lyngen på leit etter sopp og bær på denne tiden av året...ja for å knipse...hihihi.

  Lysten kommer nok tilbake...er sånn dagomtil for meg også.

  SvarSlett
 8. Til og med jeg får lyst til å ligge i lygen nå, ikke bare blant tang og tare. Flotte klare farger da gitt, dette kan du!!

  Tom for ideer du din tullball, kom skal jeg gi deg inspirasjon :-))

  SvarSlett
 9. Det blåbæret hadde fått øyet med seg ja :) Stilig! Det går litt opp og ned med fotoideer for alle, det beste er å ikke mase for mye med seg selv, da dukker det opp igjen... Og bærbilder er ikke det værste vi kan se på, flotte bilder!

  SvarSlett
 10. Så utrolig lekre bilder, minner veldig om høst. Utrolig stilig med macro av blåbæret.

  Å jeg tror jeg angrer allerede, men gubben ønsker seg motorsykkel nå, og da manger vi plass i garasjen til alle kjøretøyene.

  SvarSlett