mandag 31. august 2009

Nå går kroppen til ro....

og håper å få en innholdsfull dag i morgen. Mye blir ikke slik vi håper å tror. Mange ord kan sies som kanskje ikke skulle vært sagt. Men vi har oss 'selv'. Du kan ikke stikke av fra deg selv. Deg selv må du leve og bli enig med...uansett hvor mye det stormer rundt deg.

DSC00380

7 kommentarer:

 1. Flott solnedgangsbilde med fine farger i skyene.

  SvarSlett
 2. Flott solnedgang her Helge.
  Flotte farger blir det også

  SvarSlett
 3. Så flotte farger du har klart å fange i solnedgangen :)
  Jeg tuller ikke, men det har ikke vært en eneste solnedgang med slike farger her ute på Frøya i sommer, det er jo katastrofe...

  SvarSlett
 4. Det var en behagelig og flott solnedgang du har hatt der. Og kloke ord til, oss selv kan vi ikke stikke fra så det må vi lære oss å takle så godt vi kan.

  SvarSlett
 5. Nydelig bilde, flotte farger:) Liker at man såvidt skimter huset.. Kloke ord du kommer med:)

  SvarSlett
 6. Om der er noen trøst gjelder vel disse ord oss alle sammen, en del av det å være menneske det, stadig i en læringsprosess i grunn. En kan lære av det som kan være feiltrinn, og heldigvis er jo de fleste av oss om gitt av menesker som både kan forstå og tilgi.

  Nydleig stemingsbilde, og vet du..., før jeg startet bloggen min tror jeg faktisk jeg sjelden så opp på himmelen, dens skiftninger, så flott det egentlig er, og en kan tenke så sinnsykt kjedelig det hadde vært om den alltid hadde vært blå. Bare i dag har jeg sett på den gjennom kjøkkenvinduet her mange ganger. Den forandres stadig vet du :-)

  SvarSlett
 7. Vakkert og stemningsfullt! Anne er inne på noe, det med å ha kamera og blogg gjør en så oppmerksom på ting. Og himmelen er jo et fantastisk skue til tider, som mange overser. Jeg flyr frem og tilbake i stuevinduet, for der går solen MIN ned! :) Men ikke nå, for nå er det bare grått her....

  SvarSlett