mandag 7. september 2009

Planleggingen for å...

komme nærmere dette søskenparet her, er i gang. Denne sandbanken er deres faste tilholdssted har jeg sett. Ved lavvann så er det tørt ut dit. Med åte og kamuflasje hadde det sikkert vært en mulighet. Det har vært et mektig skue i sommer når de har hatt sine tokt etter føde innover på en øy i elveosen her, der det er voldsomt til hekking av måse. Men faktisk så har de problemer mot veggen av måser som går i forsvar mot de. Men en og annen 'gobit' blir det. Mektig skue..

Bildet er beskjært litt og er tatt med en 300mm på frihånd..derfor litt uskarpt..

IMG_8385

7 kommentarer:

 1. Spennende når man finner plasser som her, og det å komme seg innpå dem er halve moroa syntes jeg. Det kan ta lang tid å nærme seg. Men har man god tid så går det, sakte men sikkert. Lykke til med det :)

  SvarSlett
 2. Så moro å oppleve sånne ting,, litt misunnelig her jeg sitter nå:)) Lykke til videre i 'jakten'.. 300mm på frihånd er ikke lett,, ser den:))

  SvarSlett
 3. Flott header du har fått deg:))

  SvarSlett
 4. Jøss, du kom jo ganske så nært jo.
  Bare utrolig stort å få sett dem synes nå jeg da.

  Dette blir vel mest trolig en fototur du må ta alene :-( med en skaravlebøtte som meg på slep vil du vel neppe lykkes :-))

  SvarSlett
 5. oi...for ett skue. Dette håper jeg du får flere blinkskudd av disse.
  Vi har en flokk med ørner runt oss...men jeg har ennå ikke fått ett sånn glimt av dem:-)

  SvarSlett
 6. Spennende med slike bilder, lykke til videre i jakta.

  SvarSlett
 7. Så spennende! Det er mektige og vakre fugler det der. Selv har jeg kun sett ørn på lang avstand. Håper du får tatt noen flere etterhvert!

  Og stilig ny header du har fått deg!

  SvarSlett