lørdag 17. oktober 2009

Valg...

vi har noen valg vi må foreta gjennom livet. Valg som vil føre til.. at en forlater noe som er trygt og begir seg ut i det ukjente. Uten mulighet til å snu og vende tilbake til det trygge.. Noen ganger tar vi dette valget selv..andre ganger blir dette valget tatt for oss. Vi styrer det ikke selv..det er utenfor vår mulighet til å påvirke det. Da kommer den store undringen..er vi sterke nok til å begi oss ut i det ukjente. Har vi den balasten som trengs for å klare det og er vår sinnrike hjerne i besittelse av en egenskap til å takle dette og løfte oss frem og gi oss det verktøyet som trengs...det er vel slik at går en 'ikke' over.. så vil en aldri finne det  ut.   Ha en fortsatt fin helg!  :)

img324

6 kommentarer:

 1. Det så veldig mørkt ut på den andre siden. Er du sikker på at gresset er grønnere der?

  SvarSlett
 2. Livet er ikke enkelt og leve alltid....men det er vel motgang som gjør oss sterker....og jeg har bestemt at jeg ikke vil bli sterkere nå...skulle gjerne vært svak og heller hatt en bror i live og en far i live og to svigersøsken....men sånne ville ikke livet det for meg...og jo da...jeg har jo måtte gått den veien inn i det ukjente...selv om jeg helst ville snudd og sprunget tilbake.

  Men som du sier...vi har jo ikke noe valg...og de valgene gjør jo noe med oss...forandrer oss..på godt og på vondt. Men vi fortsetter...fremover...for det er jo det som er livet...og det å leve er jo spennende også:-))

  Ønsker deg en goood helg

  SvarSlett
 3. Glemte jo helt å kommentere bildet...vakkert og stemningsfullt...likte det veldig godt.

  SvarSlett
 4. Den lille broen der har jeg nok syklet mye over ja :-) men det, det var med gammelsykkelen...

  Og valg..., jeg er glad du står på den siden jeg, for ellers hadde det vel gått rett til sjøs (el. elva??)

  SvarSlett
 5. Noen ganger kan man undres over livets vei, og møter man på en bro som her, så kan man undres hvem siden man bør stå på. Men siden ikke gresset er grønnere på andre siden her må man følge magefølelsen og fortsatt leve i håpet. Styrke til å mestre, får vi når vi minst aner det, selv om vi ikke har tatt valget selv... Ja,noe slikt tenkte jeg etter å ha lest teksten din... Pent bilde som absolutt kan sette i gang noen tanker. Fortsatt god Helg til deg også Helge.

  SvarSlett
 6. Hvilke valg som blir tatt så har erfaringsmessig alt en evne til å falle fint på plass etterhvert... Ordner seg for snille gutter:)

  Likte bildet godt! Men noen ganger er ting grønnere på andre siden.... Tro det eller ei...

  SvarSlett