mandag 12. juli 2010

Grytdalen naturreservat..

har blitt besøkt  i et par dager i helga. En utrolig plass, med en like utrolig historie..men blir for omfattende å skrive om her. Fikk tatt en masse bilder og hiver ut de 2 her i første omgang..

Søskenkjærlighet..dette reiret lå rett inn i treet bare ca en meter over bakken. Forstyrret de ikke da bildet ble tatt på god avstand.

img497

Alvorlig kar..denne paserte på stien forran meg og var ikke helt fornøyd med at jeg forstyrret litt. Siden det faktisk er første gang (litt skammelig å si men)jeg kommer over huggorm så måtte den tåle å være modell for en stund. Men lyden fra den var ikke til å ta feil av…’kom deg videre mann’..og slapp ikke synet av meg..                                                       

IMG_4464b

Versjon 2..

IMG_4464c

5 kommentarer:

 1. Trøstes min å mæ!! de siste her studerte jeg nok ikke så inngående du..., mitt aller største mareritt det der faktisk, brrr... spiser heller ederkopper all mass faktisk.

  Den søskenflokken var utrolig stilig da gitt, men se som de går i ett med stammen og omgivelsene. Skal si du har øyne for å få det med deg gitt!!

  SvarSlett
 2. Å grøss, den var litt nær gitt... men du så flotte bilder. Imponerende!

  SvarSlett
 3. Kjempebilder Helge, og den lange tynne saken der er jeg glad for at jeg ikke har møtt på her enda, hehe, er ikke noe glade i dem, selv om de absolutt er fotogene. Ha en fin sommerdag :)

  SvarSlett
 4. Fine bilder men æsj for en type du møtte....min store angst!!

  SvarSlett