mandag 12. juli 2010

Runde..

Hadde en fin tur ut til fuglefjellet på Runde tirsdag i forrige uke. Brutal fjellformasjoner og en utrolig natur. Bildet er tatt fra det bortimot høyeste punktet på sør siden av øya og mot Fosnavåg.

IMG_4035

Sørover..

img493

IMG_4143d

 

Havsula hadde flyoppvisning i oppvinden opp langs fjellsiden.

IMG_4081

IMG_4094

IMG_4104

Prikken over ien hadde jo vært å fått tatt bilde av  Lunden. Men på grunn av min skandaløst dårlige planlegging så fikk jeg ikke det. I mitt hode så hadde jeg lest en plass at lunden retunerte fra havet sent på dagen. Jeg var oppe på fjellet til rundt kl 19, men ingen lunde. Nesten nede så ante jeg uråd da jeg møtte flere tungt lastede fotofolk på vei opp. Kom i prat med en tysker som var lastet med utstyr til en liten hundretusen, han kunne fortelle at lunden kom inn rundt kl 8-9 på kvelden. Så for de som har planer om å få lunden på brikken på Runde, planlegg å bruke kvelden på den og få solnedgangen som bonus. Turen skal gjentaes, om ikke i år så til neste år..da forhåpentligvis sammen med noen som kan planlegge…   :-))

8 kommentarer:

 1. Du fikk til knallfoto selv om Lunden ikke ble fanget på linsa:) Utrolig flott:)
  Ha en super sommerkveld:)

  SvarSlett
 2. FOR et landskap!! og trøstes min å mæ for en utsikt, hadde aldri kunne drømt om at det var så flott da gitt.

  Ser og ser og ser på dine fine bilder Helge, og det er nesten så jeg tror det med sauene er det jeg falt mest for :-) kjenner meg litt igjen sikkert, he he

  Nuss & klem i kveld å

  SvarSlett
 3. Er ikke det en kjip følelse når man oppdager at hukommelsen har spilt en et puss som det der, men en fordel er det, man husker det veldig godt til neste gang :o) Men du store, hva gjør en lunde fra eller til med en så flott tur det må ha vært, bildene er rike på opplevelser i seg selv. Nydelige bilder du har delt med oss her Helge! Her kunne jeg tenkt meg en tur opp en gang, snakker om eventyr!

  SvarSlett
 4. Wow så flott natur, fantastisk landskap! Knallbra bilder! Du skulle nok ha slengt deg på gjengen og tatt turen opp igjen... hehe.

  SvarSlett
 5. Ja - det er maaaange år siden jeg var på Runde! Men glemmer det aldri - et fantastisk sted. Knallbilder av havsulen!

  SvarSlett
 6. Majestetiske bilder av både natur og fugler! Det er mye annet fint en kan ta bilder av enn lundefuglen, men den tar du til neste år ;)

  SvarSlett
 7. Utrolig flotte bilder du har her på bloggen din! Har tatt meg en titt :) og takker for den ;)
  Bilde nr 1 og 3 på dette innlegge er så ubeskrivelig vakre at jeg bare nyter synet!

  SvarSlett
 8. Flotte naturbilder. Jeg likte det med sauene spesiellt godt!

  SvarSlett